Hyvin tehty työ maksaa itsensä takaisin.

Me olemme siivousalan erikoistöihin erikoistuneet ja tasan tarkkaan tiedämme oikeat työmenetelmät ja oikeat käsittelyaineet oikeille lattiamateriaaleille.

Ota Yhteyttä Katso kuvia

Erikoissiivoukset

Lattioiden vahaukset

Seinän vierustat kiiltelevät mutta kulku-urat ovat kuluneet puhki lattiamateriaaliin asti? Valitettavan tuttu näky monessa paikassa. Siivousalalla on valitettavasti monen moista yrittäjää jotka toimivat ”rahat pois nopeasti, ei me tänne toiste tulla” periaatteella.

Liiallisella kiireellä ja väärillä aineilla saa enemmän tuhoa aikaiseksi kuin uskoisikaan. Väärät työmenetelmät sekä aineet takaavat sen että vahauksen jälkeen lattia voi näyttää viikon verran hyvältä mutta sen jälkeen alkaa kiilto häviämään ja vaha alkaa hilseilemään valkeana jauhona.

Me olemme siivousalan erikoistöihin erikoistuneet ja tasan tarkkaan tiedämme oikeat työmenetelmät ja oikeat käsittelyaineet oikeille lattiamateriaaleille.

Muut siivoukset

Yleensä päivittäissiivoussopimuksiin on pölyjen poistossa merkintä ”kaikki alle 180cm korkeudella olevat tasopinnat pyyhitään” Siitä korkeammalla olevat pölyt poistetaan yleisesti kerran vuodessa.

Uusimpien tutkimusten mukaan tämä ei riitä, suositus on vähintään 3 kertaa vuodessa.

Me huolehdimme myös sisäilmanne puhtaudesta, ja me teemme sen hyvin.

Se ei riitä että lampun päälliset sekä näkyvien putkien päältä hieman imuroidaan. Katon rajassa on monen monta piilopaikkaa mihin pölyt pääsevät laskeutumaan.

Käytössämme olevilla hepa-suodattimilla varustetuilla imureilla sekä henkilönostimilla takaamme teille pölyttömän työympäristön myös tiloissa joissa on kattokorkeus normaalia korkeammalla.

Esimerkkinä mainittakoon eräs kohteemme jossa kattokorkeus oli 10m. Tila toimi lentorahdin välivarastona, ja pölyä oli vuosien saatossa kertynyt huomattava määrä. Muutama kuukausi yläpölyjen poiston jälkeen sairaspoissaoloja verrattiin aikaan ennen pölyjen poistoa. Poissaolot olivat vähentyneet huomattavasti.

Hyvin tehty työ maksaa itsensä takaisin.